OGLAS ZA POSAO

Dobro došli! 

Strong Future International je marketinška kompanija koja posluje na internetu već punih 20 godina, sa usponom, bez gubitaka i jedna je od najvećih (tog tipa) na svetu. Svakog meseca isplaćuje više od 12 miliona saradnika iz preko 200 zemalja širom sveta. 
Ako ste spremni da radite i učite, kao vaš sponzor pomoći ću vam da naučeno primenite i tako u kompaniji ostvarite trajnu zaradu.

Prednosti rada u SFI:
Besplatna prijava bez ikakvih kasnijih uslovljavanja
Legalan posao, uspešna stabilna pouzdana kompanija 
Sigurna i redovna isplata zarade na mesečnom nivou
Fleksibilno radno vreme
Škola internet marketinga u praksi, podrška mentora i radnog tima 
Doživotni pasivni prihodi koje ćete preneti deci

Registracija, alati, obuka i podrška su BESPLATNI I BEZ IKAKVIH OBAVEZA. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru, punoletnost i ozbiljnost u radu.
 BESPLATNA REGISTRACIJA
Važnoregistrujte se koristeći vašu  Gmail adresu, upišite vaše stvarno ime i prezime i zapamtite lozinku, trebaće vam da udjete ponovo na nalog. 
Nakon registracije proverite vaš gmail, dobićete poruku sa uputstvom. 

Kompanija je ocenjena najvišom ocenom u Better Business Bureau, a poseduje jedan od najsigurnijih i najjačih servera na svetu (Cloudflare).
U okviru SFI je TripleClicks online prodavnica sa preko 80.000 stvarnih proizvoda, od čije prodaje se ostvaruje profit. Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita.

Načini zarade i isplata  (klik na link)

Ako ste vredni, istrajni i uporni, svojim radom izgradićete stabilne prihode za sebe i svoju porodicu, bez bojazni da će kompanija propasti, prestati da radi ili da vam neće isplatiti novac koji ste zaradili.
Radite isključivo preko interneta, iz vaše online kancelarije, jedna stranica na kojoj je sve što vam treba za rad. Engleski jezik je poželjan ali nije neophodan,  zato što imate mogućnost prevoda, a sve datoteke i materijal za rad su na našem jeziku. Potrebno je svakodnevno ulaziti na nalog, saradjivati sa sponzorom, biti redovan, istrajan i uporan.
Da biste otvorili nalog dovoljno je da ste punoletni, posedujete računar i stabilnu internet konekciju. Jednostavnim praćenjem uputstava, uz svakodnevnu komunikaciju sa sponzorom i radnim timom naučićete posao. Imaćete pristup grupi sa velikim brojem datoteka (kompletno SFI poslovanje na našem jeziku) i online tematskim predavanjima. Ovo je internet marketing u praksi, s tim što ste odmah zaposleni u kompaniji u kojoj možete raditi i zaradjivati. Vaše ulaganje je vreme i rad.
Možete se prijaviti bez obaveza, pogledati šta je to SFI, a zatim odlučiti da li je to biznis za Vas ili ne. Nema skrivenih troškova, niti članarina, PRIJAVA VAS NIČIM NE OBAVEZUJE. Naglašavam da ovo nije brza zarada, potrebno je truda, discipline i rada da bi se izgradio posao.

 BESPLATNA REGISTRACIJA
Važno: registrujte se koristeći vašu  Gmail adresu, upišite vaše stvarno ime i prezime i zapamtite lozinku, trebaće vam da udjete ponovo na nalog. 
Nakon registracije proverite vaš gmail, dobićete poruku sa daljim uputstvima za rad.