NAČINI ZARADE I ISPLATA


Prijava u SFI je potpuno besplatna, bez uslovljavanja obaveznih kupovina, nadogradnji i sličnih zahteva, pa samim tim nema opravdanog razloga da se ne iskoristi prilika besplatnog učenja. a pored toga zaradi na jednostavan i zabavan način.

Načini zarade:
Postoji više načina zarade, birate po svojim afinitetima.

1. Dovedite kupca na TripleClicks i zarađujte.

 Triple Clicks prodavnica
Ako Vi "dovedete" kupca na TripleCliks (preko Vašeg oglasa ili reklame), on postaje zauvek "Vaš kupac". SFI vam isplaćuje 45%, od dela koji on zaradjuje prodajom proizvoda "Vašem kupcu". Uvek, svaki put. Kad god taj "Vaš kupac" nešto kupi, bilo kada… bilo šta…(SFI, brine o naplati, isporuci i svemu ostalom). Na TripleClicksu kupci mogu plaćati na preko 50 načina.2. Dovedite prodavca na TripleClicks i zarađujte.

Vi možete da “dovedete” prodavca (RECA) na TripleClicks. Svaka RECA potpuno besplatno može ponuditi svoje proizvode na sajtu TripleCliks tj, pred preko 12mil ljudi širom sveta. 
3. Budite Vi prodavac na TripleClicksu.
 Moja prodavnica
I Vi možete biti RECA i prodavati vašu robu i usluge na TripleCliks i tako je učiniti dostupnom milionima kupaca iz celog sveta (TripleClicks ima registrovanih preko 12 miliona kupaca).

Takođe, u odeljku koji zovemo garažne rasprodaje, možete prodavati čak i polovne stvari koje Vama više ne trebaju.4. Zaradite na i od online aukcija.
 aukcije
Na sajtu TripleClicks, 24 sata se odvijaju aukcije uživo. Na aukcijama se po neverovatno niskim cenama prodaju novi predmeti iz raznih kategorija. Licitira se TC kreditima od čije prodaje vi zarađujete na isti način kao i od prodaje bilo kog drugog proizvoda iz ponude TripleClicksa, s tim da prodajom TC kredita, možete osvojiti i bonuse u iznosu $75, $150 i $200. Naravno i vi možete učestvovati na aukciji i osvojiti nove predmete po izuzetno niskim cenama.


5. Izgradite tim i zarađujte.

 Tim No.1
Možete učlaniti druge u SFI, i tako graditi vaš tim. Od vašeg tima možete zaradjivati do 12 nivoa u dubinu. Ovo je najsigurniji način da sebi osigurate dugoročne stabilne prihode od ovog posla.


Profit share program:
Posao u kompaniji se bazira na sistemu podele zarade "profit share program" i svi članovi koji u tekućem mesecu sakupe minimum 1500 poena automatski dele zaradu. Niste u obavezi da bilo šta kupujete da biste sakupili 1500 poena i dobili deo profita. Od svog čistog profita, SFI deli 40% sa svojim EA- Executive Affiliate, a to su oni koji su sakupili minimum 1500 poena. Što više poena sakupite, biće i više profita za vas. Poeni u SFI se zovu Versa Points-VP. Veoma je lako sakupiti 1500 VP, već u prvih nekoliko sati od registracije, ali moja je preporuka da nakon prijave pročitate uputstva u mojoj poruci dobrodošlice i kontaktirate me za dalje korake.

Svi novi članovi, samom registracijom imaju mogućnost ostvarenja bonusa od 250$ na kraju prvog meseca svog poslovanja. 
Ovaj posao možete raditi sa ulaganjem ili bez, na vama je izbor.  Članarina, obuka, mnoge igre i sportske prognoze su besplatne. Kompletna obuka vam je dostupna. Nije potrebno poznavanje engleskog jezika.
Ako odlučite da započnete svoj posaonijednog momenta nećete biti prepusteni sami sebi. Od mene, vašeg sponzora dobijate konkretne instrukcije i alat za rad pri čemu vas postepeno uvodim u posao kojim ćete se baviti. Pored moje svakodnevne podrške, kao budući član kompanije SFI, imaćete pristup našoj Facebook grupi, gde ćete imati kontakt sa drugim liderima u timu, ljudima koji rade više godina i ostvaruju visoke zarade. Svi će vam nesebično pomoći zato što zajedničkom saradnjom dolazimo do uspeha. 

Takodje, poželjno je da prisustvujete Webinarima, online predavanjima koji se održavaju 2 do 3 puta nedeljno u večernjim časovima. Predavači, kolege koje dugo rade, govore o svojim iskustvima i odgovaraju na vaša pitanja.


Kako raditi:
Vaš posao je dovoditi potrošače i širiti mrežu. Radite internet marketing i oglašavanje sa vašim linkovima u kojima je vaš identifikacioni broj, sve to dobijate kada se registrujete u kompaniju.

Radite isključivo preko interneta, iz vaše online kancelarije (jedna stranica na kojoj je sve što vam treba za rad). Nije potrebno znanje engleskog jezika zato što imate mogućnost prevoda, a sve datoteke i materijali su na našem jeziku. Radite koliko i kada Vama odgovara. Dovoljno je da u početku budete vredni 2 do 3 sata dnevno, i postupate kako vam sponzor savetuje. Kasnije će trebati više truda ako želite da progresirate u radu, ali više truda = veća zarada. Treba svakodnevno ulaziti na nalog, biti redovan. Zaboravite izgovore ako želite uspeh. 

Isplata zarade:
Sve zarade za prethodni mjesec se obračunavaju i isplaćuju 10-og u mesecu. Ima više načina isplate, a svakako je najbolja na američku Payoneer MasterCard karticu. Kada zaradite prvih 20$, karticu sa Vašim imenom besplatno dobijate na kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 200 zemalja, praktično u celom svetu, i podržane su i sve ex-Yu republike. Novac sa kartice podižete u lokalnoj valuti na bilo kom bankomatu, a sa njom možete plaćati i u prodavnicama. Zarada nije limitirana i mogućnosti su neograničene!

Najbitnija je volja, da udjete motivisani u posao i svaki dan naučite nešto novo. Nema laži i nema prevare. Vi krećete od nule, zarada nije laka i ne dolazi odmah. Dolazi i raste  kad se razvijete u preduzetnike, kad naučite da vodite svoj biznis odgovorno i kako treba. 

Važno: registrujte se koristeći vašu  Gmail adresu, upišite vaše stvarno ime i prezime i zapamtite lozinku, trebaće vam da udjete ponovo na nalog. Nakon registracije proverite vaš gmail, poslaću vam poruku sa daljim uputstvima za rad.

VIDEO POMOĆ PRI REGISTRACIJI
   

Dakle, nakon prijave proverite svoje poruke na e-mailu i potrazite me na Facebook-u. Važno je uspostaviti kontakt.

Kontakt e-mail: 
internetzarada021@gmail.comSREĆNO!