PRIJAVA ZA POSAO

 BESPLATNA REGISTRACIJA
Važno: registrujte se koristeći vašu  Gmail adresu, upišite vaše stvarno ime i prezime i zapamtite lozinku, trebaće vam da udjete ponovo na nalog. Obavezno odaberite CSA članove kad dodjete do Smart Start stranice, inače ćete ih trajno izgubiti! Nakon registracije proverite vaš gmail, dobićete poruku od sponzora sa daljim uputstvima za rad. Dodajte svog sponzora za prijatelja na Facebook.


OBAVEZNO!!! VIDEO POMOĆ PRI REGISTRACIJI

  

Zarada se redovno isplaćuje već 19 godina!
Bonus  od 20 do 100$ pri učlanjenju!
Ne postoje uslovi, obavezne kupovine!
Ne postoji nikakva ČLANARINA! 
Obezbedjena je kompletna obuka! 
Kursevi su izuzetnog kvaliteta! 
Imaćete pristup internet webinarima! 
Imaćete stalnu podršku starijih članova! 
Nikada nećete ostati sami, bez rešenja šta dalje! 
 Zarada nema limita i raste vremenom
Mogućnost doživotnih pasivnih prihoda! 
Nije brza zarada, posao se gradi i raste vremenom!
Kako se registrovati i šta posle prijave?
1. Prijavite se Vašim imenom i prezimenom.
2. OBAVEZNO ODABERITE 12 CSA ČLANOVA koje vam kompanija nudi na stranici za program Smart Start inače ćete ih trajno izgubiti!
3. OTVORITE GMAIL i proverite poštu. Trebate dobiti poruke od kompanije i sponzora.
4. Nemojte resavati LAUNCHPAD zadatke. Pronadjite dugme AFFILIATE CENTER!
3. Kada udjete u SFI kancelariju videćete gomilu podataka na engleskom jeziku. BEZ PANIKE! 
3. Potražite TO DO listu zadataka, POPUNITE SVOJ PROFIL i ZAVRSITE REGISTRACIJU kako biste aktivirali  SFI nalog prateći video.
4. Postavite svoju sliku po uputstvu sa videa.
7. Dodajte svog sponzora za prijatelja na Facebook-u, link je u poruci koja vam stoji na pocetnoj SFI stranici i javite mu se sa vašim ID brojem.
10. Imate mogućnost da odaberete jezik koji će Vam biti razumljiv ukoliko ne vladate engleskim, u dnu stranice je Google prevodilac.Kada se registrujete, ukoliko ne znate dobro engleski jezik, kliknite desnim tasterom miša na tekst stranice Websajta i u padajućem meniju kliknite na „Prevedi na Srpski“. ili u donjem desnom uglu stranice, gde ćete doći skrolovanjem na dole, imate opciju „TRANSLATE“ (srp. PREVEDI) ispod koje u pravougaonom okviru piše „Izaberite jezik“. Levim klikom na strelicu pored otvoriće se „prozor“ i klikom na jezik kojim želite da prevedete tekst automatski ćete u deliću sekunde tekst cele stranice prevesti na isti.
Takođe, nakon registracije, proverite unutar svog email-a „spam“ poštu i / ili „korpu za otpatke“, jer tamo može da se nađe „pozdravna poruka“ od Vašeg sponzora.