Tim No.1
Ja sam Zlata Marković, mama troje dece iz Novog Sada. Odnedavno domaćica, silom prilika. Firma propala, trebalo je tražiti novi posao da se preživi. Računam, ajde da vidim na internetu dok ne nadjem nešto bolje. Probala neke sajtove sa klikanjem, srećom izgubila samo vreme pošto nisam imala novaca da ulažem. Tumarala od oglasa do oglasa i već kad sam krenula da odustajem naidjoh na pravi.
Isprva sam se plašila da je neka prevara, da će tražiti pare i uslovljavati. Kako su dani odmicali shvatila sam da je ozbiljno i da ovaj program nije loš. Što sam bolje upoznavala posao, to mi se više svidjao. Otvaralo se sve više mogućnosti za rad i zaradu. Izgradnja tima, prodaja, igre. Na svakom polju videla sam svoju šansu, samo je trebalo naučiti i primeniti. Ako aktivno radite, vi, pored redovne zarade, učestvujete i u raznim nagradnim igrama koje kompanija organizuje. Počele su da pristižu razne robne i novčane nagrade. Paketi sa Leadership takmičenja, majice, torbe, nakit. Osvojih 2. mesto i 250$ na Unstoppable takmičenju! Naš poštar se oduševio pa krenuo i on da radi u SFI.
A kako radim? Ustanem ujutro dok deca spavaju, skuvam kafu, upalim računar, otvorim svoju SFI kancelariju. Kroz dnevne zadatke pogledam šta ima novo u kompaniji, okačim koji oglas. Posle toga na FB da porazgovaram sa svojim saradnicima. Tokom dana dok obavljam kućne poslove ili sam napolju sa klincima, kako mi padne nova ideja na pamet ja je isprobam na internetu. Milion mogućnosti, samo ako ste voljni da radite. Ovo je posao za sve koji su željni napretka, zarade i sopstvene nadogradnje. 
Lidersku poziciju postigla sam za 3 meseca, radim evo tri godine. Odavno sam medju 10 najboljih sponzora u kompaniji. Vodim tim sa preko 4000 ljudi. Nagrade pristižu, prihodi rastu. Radim sa svojom ekipom, napredujemo u poslu uz zajedničku podršku i saradnju.


 join the best teamAtmosfera u SFI me podseća na prošla vremena, na našu Jugoslaviju. Tada se, u to vreme radilo, gradilo i zaradjivalo. Ne spletkarimo, ne podmećemo, pomažemo se da bi bilo bolje svima. I eto, mozda baš zbog toga, grupa sa Balkana je u vrhu kompanije, i po radu i po zaradi.

 BESPLATNA REGISTRACIJA

Kontakt e-mail:
internetzarada021@gmail.comUspešan rad želi vam Zlata Marković :)