PRIJAVA ZA POSAO

 BESPLATNA REGISTRACIJA
Važno: registrujte se koristeći vašu  Gmail adresu, upišite vaše stvarno ime i prezime i zapamtite lozinku, trebaće vam da udjete ponovo na nalog. Nakon registracije proverite vaš gmail, dobićete poruku od sponzora sa daljim uputstvima za rad. Dodajte svog sponzora za prijatelja na Facebook.


  

Zarada se redovno isplaćuje već 19 godina!
Ne postoje uslovi, obavezne kupovine!
Ne postoji nikakva ČLANARINA! 
Obezbedjena je kompletna obuka! 
Kursevi su izuzetnog kvaliteta! 
Imaćete pristup internet webinarima! 
Imaćete stalnu podršku starijih članova! 
Nikada nećete ostati sami, bez rešenja šta dalje! 
 Zarada nema limita i raste vremenom
Mogućnost doživotnih pasivnih prihoda! 


Kako se registrovati i šta posle prijave?
1. Prijavite se Vašim imenom i prezimenom.
2. OTVORITE GMAIL i proverite poštu. Trebate dobiti poruke od kompanije i sponzora.
3. Kada udjete u SFI kancelariju videćete gomilu podataka na engleskom jeziku. BEZ PANIKE! 
3. Potražite poruku od sponzora na početnoj stranici. Uradite prve zadatke na TO DO listi, POPUNITE SVOJ PROFIL i ZAVRSITE REGISTRACIJU po video uputstvu.
4. Postavite svoju sliku.
7. Dodajte svog sponzora za prijatelja na Facebook-u, link je u poruci koja vam stoji na pocetnoj SFI stranici i javite mu se sa vašim ID brojem.
10. Imate mogućnost da odaberete jezik koji će Vam biti razumljiv ukoliko ne vladate engleskim, u dnu stranice je Google prevodilac.Kada se registrujete, ukoliko ne znate dobro engleski jezik, kliknite desnim tasterom miša na tekst stranice Websajta i u padajućem meniju kliknite na „Prevedi na Srpski“. ili u donjem desnom uglu stranice, gde ćete doći skrolovanjem na dole, imate opciju „TRANSLATE“ (srp. PREVEDI) ispod koje u pravougaonom okviru piše „Izaberite jezik“. Levim klikom na strelicu pored otvoriće se „prozor“ i klikom na jezik kojim želite da prevedete tekst automatski ćete u deliću sekunde tekst cele stranice prevesti na isti.
Takođe, nakon registracije, proverite unutar svog email-a „spam“ poštu i / ili „korpu za otpatke“, jer tamo može da se nađe „pozdravna poruka“ od Vašeg sponzora.