O SFI KOMPANIJI


SFI - Strong Future InternationalSFI je internet kompanija koja se bavi prodajom proizvoda izuzetno velikog i različitog spektra. U svojoj ponudi ima preko 73.000 proizvoda. Na internetu se nalazi već punih 13 godina. Zanimljiv podatak je da je kompanija svoj internet posao počela sa samo jednim proizvodom. Za vreme provedeno u internet poslu kompanija iz godine u godinu beleži konstantan porast kako na finansijskom tako i na polju broja proizvoda i članova.


Kvalitet i pouzdanost SFI kompanije veoma dobro prikazuje zvanična ocena Better Business Bureau asocijacije za ocenu kvaliteta kompanija po kojoj SFI ima ocenu A+.
SFI kompanija ima preko 1.500.000 članova i u proseku svakih 20-22sec učlani se novi član. Kompanija je prisutna i ima članove u više od 190 zemalja i ovaj podatak nedvosmisleno govori o sve većoj i konstantno rastućoj popularnosti SFI kompanije.
Ono što izdvaja SFI od sličnih Affiliate marketing programa je činjennica da SFI pruža kompletnu obuku svojih članova. Tako da i početnici u affiliate marketingu mogu za kratko vreme da steknu sve neophodne veštine i znanja kako bi mogli da ostvare svoju zaradu. Jednostavna i učinkovita formula OBUKA+PRAKSA=ZARADA.

SFI je osmišljen kako bi svako ko ima računar i internet vezu, mogao da se pridruži kompaniji postane affiliate (partner) i ostvari svoju zaradu.

Jedini uslov koji morate ispunjavati je vaša starosna dob tj. morate biti punoletni kako bi se pridružili SFI kompaniji. Svaka punoletna osoba iz bilo koje zemlje može postati punopravni član (affiliate) jednostavnim i BESPLATNIM popunjavanjem SFI pristupnice. NE POSTOJE naknadni troškovi, članarine, obavezne kupovine i sl.


Ko je lider SFI kompanije ?

Svaka uspešna kompanija mora imati i svog lidera i osnivača. SFI predsednik , glavni izvršni direktor i osnivač SFI kompanije je Gery Carson . Od 1985 Gery je svetski poznat marketar, vlasnik je i izdavač marketing časopisa, poznat je po svojim pionirskim inovacijama u internet marketingu. Negova izvanredna dostignuća predstavljena su u mnogim magazinima “Money Maker’s Monthly,” “Upline,” “Opportunity World Magazine, te brojnim knjigama i video materijalima.

SFI kompanija nije samo virtuelna internet kompanija, ona ima svoje ’’fizičko’’ sedište na adresi: 8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505


Sedište SFI kompanije

Tel: 402-434-8480 , Fax: 402-434-8483
Centar za on-line podršku 24/7 www.SFISupportLine.com